Нови продукти

Разгледайте нашите най-нови предложения

Подбрахме за теб

Доверете се на нашият избор за вашата стилна визия

Паладиум - магазин за сребърни и златни бижута

Palladium е специално място в интернет пространство, където ще срещнете изобилие от така актуалните днес сребърни бижута. По-важното е, че ще попаднете на изделия с уникален дизайн, създаден специално от нас за взискателните купувачи, за които е важно да се отличат от масата – да бъдат уникални. Приветстваме ви с добре дошли в нашия електронен магазин. Уверени сме, че ще отговорим на високите ви очаквания.

С какво сме различни от всички останали?

Накитите не са променили своето предназначение от древността до днес, но дизайнът и визията им значително са се променили. В тази област, също както в повечето сфери на живота, властват модните течения, а те са известни със своята краткотрайност. Нещо съвсем модно днес, утре е демоде – твърде тъжно за един толкова стойностен продукт, какъвто е бижуто.

Сребърните и златните бижута със скъпоценни и полускъпоценни камъни са непреходни. Тяхната актуалност е важна единствено, когато са масово производство. Ние намерихме успешно решение на проблема с преходността на накитите – създаваме ги различни от всички останали, без да се влияем от модата. Всъщност, ние я диктуваме.

Всяко изделие се изработва ръчно от майсторите ни ювелири. Сам по себе си този факт доказва неговата уникалност. Продуктите пристигат при вас, придружени от сертификат за оригинален произход и качество. Когато планирате да подарите накит на специален човек, обезателно се уврете, че е изработен съобразно всички законови изисквания, касаещи производството и търговия с благородни метали и изделия, направени от такъв материал.

Какво ви очаква в сайта ни?

В каталога ни ще намерите и изумителна колекция от златни бижута. Непреходният благороден метал има хиляди почитатели, на чието желание да носят именно такива аксесоари, не можем да не отговорим подобаващо. В нашите ателиета се работи с висококачествени сплави с изключително висока чистота.

Злато и сребро, класика и модерни дизайнерски решения, елегантни дискретни опции за всеки ден и масивни модели за специални поводи - изборът е наистина впечатляващ. Сайтът ни е разделен на удобни секции, в които лесно можете да намерите:

Гривни

Съвременната сребърна бижутерия обръща сериозно внимание на гривната. Тя е унисекс аксесоар, от който всеки има поне един екземпляр в бижутерската си колекция. Гривните, създадени от нашата компания, се отличават със собствен стил и изключително изискан облик. Една част са декорирани с кристали Swarovski, а друга – с деликатни камъни от цирконий.

Гривните с червен конец са широко застъпени в нашия магазин за бижута. Нещо повече – имат собствена категория, в която ще ги намирате лесно и ще можете да фокусирате вниманието си изцяло върху тях. Те са традиционен български амулет, превърнат в стилно украшение. Подходящи са за жени, мъже и деца и могат да се подаряват с повод и без повод.

Колиета и медальони

Нищо не може да подчертае изяществото на женската шия и деколте така, както го прави колието. Изработените от опитните ни ювелири колиета и медальони пленяват с изисканото си излъчване. Ние ги делим на златни, с кристали Swarovski и с циркони. Всяка група изделия имат своето индивидуално очарование. Някои са подходящи за ежедневието, а други могат да се носят само с подходящ вечерен тоалет.

Колиетата и медальоните ни биват дамски, мъжки и детски. Няма група, която да не може да се наслади на майсторската ни изработка и оригинални дизайни. В малко от магазините, предлагащи златна бижутерия ще срещнете медальон със знака на рода Дуло, розетата от Плиска или с името на човека, който ще го носи – изработка по поръчка.

Пръстени

Злато и сребро, матирано и с металически отблясък – пръстенът съществува в многобройни вариации. Да подариш пръстен, а защо не и да го купиш за себе си – какво по-хубаво от това? В колекцията ни ще намерите идеалното изделие за човека и повода. Ако въпреки богатия избор и отличните екземпляри все още не го откривате – поръчайте да ви го изработим.

Цирконият и кристалите Сваровски придават допълнителен шик и на тази група изящни украшения. Освен, че имате възможност да закупите този вид бижута онлайн, можете също да пожелаете корекция на размера, както и да се възползвате от опцията за напълно безплатна поправка, в случай че в процес на носене накитът се е повредил.

Обеци

Семпли и нежни, екстравагантни и забелязващи се отдалеч, обеците на марката Palladium Wholesale Jewelry няма да ви оставят равнодушни. С инкрустираните по тях камъни и с уникалната си форма, те ще ви направят забележими дори в тълпата. Обеците подчертават овала на лицето и смекчават чертите – не бива да се отказвате от тях.

Имаме удоволствието да представим наистина смайваща колекция. Сред изделията ще намерите страхотни обеци за деца, за млади момичета, за делови дами и за улегнали жени. Тук също дизайнът има специфично приложение – ежедневно и вечерно, но все пак вие избирате как и кога да ги носите. От нас получавате безупречна изработка и качество на достъпна цена.

Защо покупката от онлайн магазин е разумното решение?

Доста хора, не само у нас, но и навсякъде по света си остават скептично настроени относно закупуването на бижута онлайн. Ние казваме, че това е всъщност едно доста разумно решение. Стига да се избере достатъчно внимателно мястото за пазаруване, не съществува риск купувачът да бъде измамен.

Факт е, че накитите от благороден метал представляват сериозна инвестиция. Освен това, никой не би желал да изпадне в неудобна ситуация, подарявайки на любим човек евтина имитация, представена за оригинален продукт с високо качество. Компанията ни държи много на своята репутация. Тя е градена с години. В създаването на бранда ни е вложен много труд и е следвана изцяло политика на коректност.

Освен че си партнираме с големите търговски вериги, решихме да създадем и собствен онлайн магазин за бижута. Марката ни е достатъчно популярна в България, а това привлича голям брой желаещи да купуват нашите накити. Много от клиентите ни предпочитат да купят директно от производителя, избягвайки посредника и неговата надценка.

Предлагането на качествени дамски бижута в интернет не е новост, както и търсенето, но основна причина да се присъединим към многобройните лицензирани и незаконно действащи търговци, е желанието ни да предложим сигурна алтернатива. Продукти, символ на съвършенство, различни от всичко, с което е залят ювелирния пазар.

Продукцията ни може да бъде открита в много онлайн магазини за бижута, защото има редица причини да направите покупка по електронен път, но най-основателната от тях е удобството. Да разгледаш асортимента на спокойствие в удобен час, включително от работното си място, без да изоставаш с текущите задачи, е огромно предимство, каквото само глобалната мрежа ни дава.

Богатият ни на златни бижута каталог ви дава уникалната възможност да реагирате мигновено, когато се наложи да купите спешно подарък. Нямате време да посещавате ювелирните магазини, или пък в града, в който живеете изобщо няма такива? Сайтът ни е сигурно решение на подобни тривиални проблеми.

С прекрасния ни асортимент от ефектни златни бижута онлайн, подаръкът ви ще бъде харесан и оценен подобаващо. В случай че е предназначен за нежната ви половинка, с online покупката ще е по-лесно изненадата ви да остане в тайна до последния момент. Доставки се извършват на територията на цялата страна, така че спестете си времето и финансовите разходи за пътуване до столицата или друг голям град, където се предлага търсеното от вас качество.

За разлика от нерегламентираните сайтове за бижута, предоставяме сертификат за качество и произход към всяко изделие. По този начин спестяваме всякакви тревоги и притеснения за чистотата на благородния метал и тази на ценните минерали, инкрустирани върху болшинството артикули. Инвестицията в красиво украшение от злато и сребро е разумен избор, когато е налице увереност в качеството на материала.

Фирменият ни сайт за оригинални бижута от сребро е щедър на изненади. Дизайни, каквито не се срещат на други места, в каталога ни са нещо съвсем обичайно. В допълнение е редно да изтъкнем, че бижутата ни не предизвикват алергии. В сплавите, с които работим не присъстват никел, олово и други метали, предизвикващи алергични реакции.

Богатата ни колекция от маркови златни бижута за жени ще ви зарадва с достъпни цени и невероятно добра изработка. Работим с само с благородни метали – злато 14 карата проба 585. Изделията са подходящи за дами на всякаква възраст – от съвсем невръстни госпожици до достолепни госпожи.

Изработваме ежедневни, а също и официални бижута от злато. Златото си остава най-подходящият материал за изделия, предназначени за специални поводи, светски събития, специални празници. Инкрустирани с Цирконий или кристал Swarovski, те придобиват още по-пищен и празничен облик. Комбинират се чудесно с всеки официален тоалет.

Да намериш място, където се продават уникални дамски бижута онлайн е истинска находка. Обикновено в сайтовете за продажба виждаме едни и същи модели, различаващи се единствено в наименованието и цената. Никоя жена не би искала да получи бижу, каквото притежава всяка нейна позната и приятелка. Бъдете разумни – доверете се на нашата креативност и творчески порив.

С наближаването на празниците все повече купувачи ще започнат да търсят интересни бижута за жена. Ако сте един от тези хора, обезателно трябва да разгледате каталога ни. „Интересно” е дума, която само бегло описва невероятната ни колекция. Форми, размери, декоративни елементи – нищо, никъде не се повтаря и всеки следващ продукт впечатлява с еднаква лекота.

Жената обича да се кичи и не можем да ѝ се сърдим за нейната страст към красивото и онова, което прави самата нея още по-красива. Ние познаваме вкуса и предпочитанията на жените от всяко поколение и социална група, което ни помага да им предложим именно нещата, които очакват – луксозни и предлагани онлайн бижута.

Качествената българска сребърна бижутерия не е мит, останал далеч в миналото. С дейността си възродихме традициите в българското ювелирно изкуство, залагащо на качествен материал, а изработката - изпипана до педантичност. От съвременните течения в занаята взехме основно креативността. Тя ни помага да сътворим уникалните накити, представени във внушителния ни каталог.

Наред с ювелирни шедьоври с изумителна визия и безупречни характеристики, тук ще откриете и изгодни условия по отношение наизработка, покупка и доставка. Търговията не е цел на търговската ни марка, а изкуството, в което си заслужава да се вложат пари. Пожелаваме ви приятен престой в сайта ни и успешни покупки!

Екипът на Palladium Wholesale Jewelry 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ