Shturo.com: Щури и уникални подаръци за мъже и жени! Намери перфектния подарък.

Добре дошли в най-щурият онлайн магазин за подаръци!Постарахме се да открием най-яките подаръци, най-интересните джаджи и най-оригиналните и свежи неща, които да са не само необикновени и атрактивни, но и адски забавни, за да зарадват всеки мъж, дете или жена… И когато го направихме, създадохме Shturo.com! Тук събрахме мултифункционални, уникални и практични неща, които не просто да стават за подарък, но и да се превърнат в любимата ви вещ.

Категории в магазина

Нови Идеи за Подарък

Нов
30.00лв. с ДДС
Нов

Гарафи, Декантери и Бутилки

Сет за Сирена с Ножчета – Щурмовак

89.00лв. с ДДС
Нов
45.00лв. с ДДС
Нов
29.00лв. с ДДС
Нов
Нов
29.00лв. с ДДС
Нов
109.00лв. с ДДС
Нов
Нов

Подаръци за Лятото

Портативен Вентилатор Flex Fan

59.00лв. с ДДС
Нов

Кухненски Подаръци

Комплект за Сервиране на Суши

59.00лв. с ДДС

Хората често си разменят подаръци на най-различни празници и дори без повод, в израз на любов, приятелство, благодарност или ей-така, за кеф. Но тази традиция, датира от толкова отдавна, че понякога е трудно да се сетиш за подарък, който не си правил или получавал досега. В такива случаи се нуждаем от вдъхновяващ и необикновен подарък, който искрено да изненада човека, за когото е предназначен. В Shturo.com ви освобождаваме от напрежението от търсенето на перфектния вариант, като ви предлагаме десетки нестандартни и щури идеи, с които със сигурност ще зарадвате близките си за Коледа, Нова Година, техния рожден или имен ден.

Защо да купите подарък от Shturo.com?

Ние, в Shturo.com обичаме да избираме, подаряваме и продаваме подаръци и знаем трудностите и проблемите, които могат да възникнат при онлайн пазаруването на такъв тип стоки. Затова правим всичко по силите си, за да се погрижим, че всичко с поръчката ви ще бъде наред и ще останете щастливи и доволни от покупката.

Поръчката Ви ще бъде обработена и изпратена незабавно. Изборът на подаръци често се случва в последния момент. Така че, понякога дори по-важно от това, какъв подарък ще изберем, е това той да бъде получен навреме. Затова ние ще обработим и изпратим поръчката Ви на същия работен ден (до 17:00ч.), на който я получим.

За да гарантираме, че подаръците ви ще пристигнат възможно най-бързо, ние работим с двете най-големи куриерски компании в страната – Еконт и Спиди. Срокът за доставка на поръчки в цялата страна е 1 работен ден. Доставката до селата може да отнеме малко повече време (1-3 работни дни).

Без допълнително потвърждение по телефон: Подаръкът по принцип трябва да е изненада. За да не я разваляме и за да не будим подозрения, ние не звъним за потвърждение по телефона. Въпреки това, ако открием неточни или непълни данни при оформянето на поръчката Ви, е възможно да Ви потърсим, за да уточним сгрешената информация по телефона.

Ако вие искате да попитате нещо, може да ни пишете на email support@shturo.com или да звъннете на нашия онлайн консултант на телефон + 359 988 356 309.

Подходящо опаковане: Ние ще се погрижим подаръците ви да бъдат подходящо опаковани, за да не се повредят по време на транспорта. Без значение, от естеството и материала на подаръците, който сте избрали, ние ще ги опаковаме внимателно и ще положим необходимите грижи, за да пристигнат невредими до своя получател. Ако въпреки това пратката бъде повредена при доставката, се свържете с нас в присъствие на куриера.

Преглед и тест на пратката: Ние също пазаруваме онлайн и сме запознати както с вълнението, така и с риска от покупката на продукт, който не можеш първо да видиш на живо. Затова Ви застраховаме от разочарования, като при подготвянето на всяка поръчка, винаги добавяме безплатна опция за тест и преглед преди плащане. Така ще имате възможност не само да огледате и изпробвате продукта, преди да го купите, но и преждевременно да забележите евентуални несъответствия или липси в съдържанието на пратката и да ни потърсите, за да ги оправим бързо.

Възможност за лесно връщане и/или замяна до 30 дни след получаване: Ако не харесате подаръка и по каквато и да е причина размислите за него или решите да го замените, може да ни го върнете обратно и ние веднага ще ви възстановим пълната стойност, която сте заплатили за него. Вие ще трябва да платите единствено куриерските разходи по доставките за връщането и/или замяната на продукта.

Ако ние не бихме го избрали, няма да ви го предложим! Преди да стане част от сайта, всеки от продуктите ни преминава през внимателна селекция. Това, което търсим в подаръка е правилно съотношение между критериите уникалност, качество на изработката, дизайн на опаковата и разбира се, цена. Според нас само правилният баланс на тези качества в един продукт, може да го направи изненадващ, различен и достоен подарък. Ако споделяте нашите ценности, вероятно ще харесате и нашите щури подаръци!

Благодарим Ви, че сте тук и

Приятно пазаруване!

популярни марки

ThumbsUP!
Mikamax
OTOTO
Bar Originale
Дизайнерски Подаръци от Gift Republic
The Source Gifts

Отзиви от Facebook

Бърза доставка, страхотен подарък, препоръчвам!

S. P. / Facebook

Бърза доставка, супер обслужване!

M. M. / Facebook

Бърза доставка, качествени продукти 🙂

Д. М. / Facebook

Бърза доставка, полученото отговаря на поръчаното 😀

M. M. / Facebook

Не си сигурен от коя категория да започнеш разглеждането на идеите ни за подаръци? Защо не започнеш от страницата с всичките ни предложения?